Szolgáltatások

Home » Szolgáltatások

Látogatás a városi őrtoronyba

Gyönyörködjenek Rozsnyó és környéke szépségében a 36,5 m magas őrtoronyból – Rozsnyó főterének központjában ékeskedő domináns épületéből. A belépőjegyeket az őrtoronyba nálunk vásárolhatják meg.

Többet....

Ha érdeklődnek a műemlékek iránt

Információval szolgálunk Rozsnyó és környékének kultúrális és történelmi műemlékeiről, múzeumairól, galériáiról.

Többet....

Városnézés

Előre bejelentett csoportoknak idegenvezetést kínálunk - Rozsnyó város megtekintése és műemlékeinek bemutatása idegenvezetővel.

Többet....

Szívesen részt vennének rendezvényeken

Információt nyújtunk a környék rendezvényeiről , jegyeket vásárolhatnak nálunk ezekre a Ticketportal.sk és a Predpredaj.sk portálon keresztül is (Szlovákiai és Csehországi rendezvényekre).

Sportolni szeretne

Turisztikai, kerékpározási és egyébb lehetőségeket keres sportolásra és feltöltődésre? Jó helyen jár. Információn kívül propagációs anyagokat, turista térképeket, kerékpár útvonalakat tartalmazó térképeket, síközpontok és turista látványosságok térképeit biztosítjuk az érdeklődőknek.

Szállást és étkezési lehetőséget keres

Áttekintésünk van Rozsnyó és környéke szállási és étkezési lehetőségeiről, programjairól. Kérje ki a tanácsunkat.

Jegyeladás

Biztosítjuk a STUDENT AGENCY, FLIXBUS és repülőjegyek eladását, valamint belépőjegyeket a Ticketportál és Predpredaj rendezvényeire.

Ajándéktárgyak és térképek eladása

Egyedi ajándéktárgyakon kívül (némelyik saját műhelyünkből való) kaphatók turista térképek, kerékpár útvonalakat tartalmazó térképek, síközpontok és turista látványosságok térképei, autótérképek, valamint könyvek, ajándéktárgyak és képeslapok.

Többet....

Utazások és repülőjegyek

Álomutazásának kiválasztásában kérje a véleményünket. Kínálatunkban a világ minden pontjára talál utazási lehetőséget.

Többet....